Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Reparacija matičnih ploča | Popravak matičnih ploča

Rekli su Vam da je Vaša matična ploča nepopravljiva te da je nabavka iste nove neisplativa? Vrijeme je da se obratite našim stručnjacima.

BGA reflow popravak

Možemo se pohvaliti da smo jedan od rijetkih servisnih centara u regiji koji u 90% slučajeva uspješno obavlja reparaciju i popravak matičnih/grafičkih ploča metodama reflow/reball na infracrvenoj lemnoj stanici. BGA REFLOW opis procesa koji se obavlja u analogBIT servisnom centru: • Rastavljanje- kompletno rastavljamo računalo kako bi mogli izvaditi matičnu ploču • Inspekcija - analiza trenutnog stanja matične/grafičke ploče te detekcija problematičnog područja • Priprema za rad- sve osjetljive komponente i konektore prekrivamo termo-otpornom trakom • BGA REFLOW - usko ciljano područje se zagrijava na lemnoj stanici, te se na taj način izbjegava šteta na ostalim komponentama • Sastavljanje - zatvaramo računalo te ga vraćamo u originalno stanje • BGA kontrola - testiramo računalo i komponente sa grafički zahtjevnim aplikacijama

Cijena usluge - 400,00 kn

U slučaju neuspješnog REFLOW popravka, naplaćuje se dijagnostika 125,00 kn. Garancija na BGA REFLOW popravak je 3 mjeseca. Po dosadašnjem iskustvu, ako se u roku od 3 mjeseca od popravka ne vrati isti problem, tada je operacija uspješno izvršena te je mala vjerovatnost da će se ponoviti isti kvar u budućnosti.

Popravci na razini čipa na laptopima

Ovakvi složeni zahvati zahtjevaju više utrošenog vremena, jer za početak je potrebno točno dijagnosticirati uzrok problema te vidjeti koja su  moguća rješenja.Ovakav servisni zahvat Vam se na kraju višestruko isplatiti ako je popravak izvediv. Obavljamo različite vrste popravaka na matičnim pločama, prvenstveno od laptopa. Dali se radi o nekom kratkom spoju koji se može premostiti ili je potrebno zamijeniti neki tranzistor ili kondenzator koji je pregorio.

Ukoliko je popravak izvediv, najčešća okvirna cijena je između 300 i 400 kn


IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Upišite se na našu mailing listu
i redovito pratite akcije, ekskluzivne ponude i novosti u našoj ponudi