Prodaja i servis informatičke opreme | Web dizajn i održavanje web stranica | Toneri i tinte

Broj artikala u košarici: 0

Ukupan iznos: 0 Kn

Pregled košarice Završi narudžbu

Registrirajte se!

Zamjena konektora napajanja | Popravak konektora


popravak_konektora_napajanja


Popravak DC konektora odnosno konektora napajanja u analogBIT servisuNajčešći problem kod oštećenog konektora napajanja je da se laptop puni samo u određenom položaju punjača. Čim se punjač malo pomakne, laptop se prestaje puniti. S vremenom taj problem postaje sve veći, konektor punjača postaje sve rasklimaniji i servis laptopa postaje neophodan. U našoj poslovnici imamo u prodaji modele punjača za sve vrste laptopa, pa ćemo odmah na licu mjesta isprobati dali se laptop puni sa drugim punjačem. Ako nije problem u punjaču, preuzimamo uređaj u servis.

Popravak konektora napajanja na laptopu se obavlja na dva načina. Prvo se prijenosno računalo mora otvoriti, uklanja se matična ploča i provjerava stanje priključaka na matičnoj ploči. Ukoliko je oštećenje malo, i konektor napajanja u dobrom stanju,obavljamo ponovno prelemljivanje postojećeg konektora na matičnoj ploči. Ukoliko je konektor napajanja na matičnoj ploči oštećen, ugradit ćemo novi konektor.

U našem skladištu i na našem webshopu imamo velik izbor konektora napajanja koji su dostupni odmah. Ako nemamo na stanju konektor, rok nabavke je najčešće između 8 i 14 dana.


Cijena popravka konektora napajanja na laptopu - 200,00 kn
Ugradnja novog konektora napajanja u laptop - od 275,00 knpickup_return