Prodaja i servis informatičke opreme | Web dizajn i održavanje web stranica | Toneri i tinte

Broj artikala u košarici: 0

Ukupan iznos: 0 Kn

Pregled košarice Završi narudžbu

Registrirajte se!

Zamjenski toneri i tinte - ORINK

orink zamjenski toneri i tinte


Tvrtka SHANGHAI ORINK CO. LTD., osnovana 1996. godine sa sjedištem u Šangaju, pouzdan je dobavljač kompatibilnog potrošnog materijala za laserske i tintne pisače velikih proizvođača pisača kao što su HP, Canon, Samsung, Brother, Xerox, Konica Minolta, Epson itd.
Tvrtka Orink vlasnik je ili ima vlasničke udjele triju proizvodnih pogona u industrijskoj zoni Sanzao blizu Aerodrom Zhuhai. Tvornica Oritone proizvode sve vrste spremnika za monokromatske laserske pisače u ukupnoj količini od 700.000 komada mjesečno. Tvornica Just Image uglavnom proizvodi spremnike za laserske pisače u boji - 300.000 komada mjesečno, a tvornica spremnika za tintne pisače proizvodi gotovo devet milijuna komada mjesečno.
Tokom prošla dva desetljeća, brand ORINK osvojio je više od 60 zemalja širom svijeta. Orinkov razvojno-istraživački odjel teži razviti vrhunske nove modele s najbržim marketinški odgovorom. Orinkova je koncepcija "izvrsnost, inovacija, suradnja".

Većina najtraženijih tonera i tinti su dostupni odmah na našem skladištu. ORINK toneri i tinte daju ispis po kvaliteti i količini jednak originalu. Njihovim korištenjem uštedjet ćete više od 50% novca kojeg ste namijenili za tu namjenu .DOSTAVA

Dostavu vršimo na području cijele Hrvatske specijaliziranom dostavnom službom.
Dostava je besplatna za područje cijele Hrvatske ako naručite zamjenskih tonera i tinti u vrijednosti iznad 400 kn. Dostava za iznose od 200,00-400,00 kn iznosi 15 kn.Dostava zamjenskih tonera i tinti manje vrijednosti od 200,00 kn iznosi 30,00 kn.


GARANCIJA

Svi naši toneri i tinte dolaze sa 100% garancijom u trajanju od 12 mjeseci.

Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom i ispisom, možete vratiti toner i vratit ćemo Vam novac. **

Količina ispisanih stranica je ista ili veća od originala ***


** pod uvjetom da toneri ne budu potrošeni više od 10%

*** naši toneri i tinte su napunjeni do maksimuma što nije slučaj kod svih original tonera i tinti


REKLAMACIJE

U slučaju bilo kakvih problema sa tonerima slobodno nam se obratite pa ćemo, nakon što utvrdimo da je toner neispravan, isti zamijeniti novim ili vratiti novac. U slučaju lošeg ispisa uz toner koji reklamirate priložite i kopiju ispisa.


Sve reklamacije rješavamo u najkraćem roku.


NAČINI KUPOVINE

ORINK zamjenske tonere i tinte možete kupiti na sljedeće načine:


  • avansna uplata po ponudi ( internet bankarstvo, opća uplatnica ili virman )
  • direktna kupovina u našoj poslovnici, Ilica 132, Zagreb ( parking osiguran u dvorištu! )
  • plaćanje pouzećemPronađite Vaš model tonera ili tinte u gornjem izborniku "Potrošni za printere" ili pošaljite upit sa modelom printera putem maila na prodaja@analogbit.hr.

orink_promozamjenski toneri i tinte