Prodaja i servis informatičke opreme | Web dizajn i održavanje web stranica | Toneri i tinte

Broj artikala u košarici: 0

Ukupan iznos: 0 Kn

Pregled košarice Završi narudžbu

Registrirajte se!

Zamjena tipkovnice na laptopu | Popravak tipkovnice

Prolili ste tekućinu po tipkovnici Vašeg laptopa? Unutrašnjost tipkovnice je puna prljavštine? Neke tipke Vam ne rade? Ne dopustite da Vam loša tipkovnica upropasti dan! Vrijeme je za popravak ili promjenu tipkovnice!

zamjena tipkovnice


Nema ništa više frustrirajuće od tipkovnice koja ne radi ispravno. Za razliku od tipkovnice desktop računala, koja se vrlo jednostavno i brzo zamijeni ( kupovinom nove ), laptop tipkovnice su integrirane u laptop i nije ih uvijek lako zamijeniti. U analogBIT servisnom centru zamjena laptop tipkovnice je rutinska operacija s kojom se gotovo svakodnevno susrećemo.

Donesite laptop u analogBIT servisni centar, a mi ćemo u najkraćem roku utvrditi dali se može popraviti tipkovnica ili je potrebno naručiti novu tipkovnicu.
Npr. ako je prolivena tekućina po laptopu, gotovo je sigurno da popravak tipkovnice nije moguć, pa se treba naručiti nova tipkovnica. Popravak je najčešće moguć ako se radi o prljavštini unutar tipkovnice koja blokira rad tipki.

Ako je popravak moguć, cijena popravka je 100,00 kn

Ukoliko je potrebno naručiti novu tipkovnicu, rok isporuke je cca. 7 dana ako nemamo tipkovnicu na lageru. Za vrijeme dok čekate tipkovnicu, možete preuzeti i koristiti Vaš laptop ili Vam možemo besplatno ustupiti zamjenski laptop .

Cijena novih tipkovnica je uglavnom između 200,00 – 300,00 kn . Jamstvo na tipkovnice je 6 mjeseci.

Usluga ugradnje nove tipkovnice kupljene u analogBIT-u je 100,00 kn

Sve tipkovnice dolaze sa UK rasporedom slova. Usluga graviranja HR slova je 100,00 kn

Zatražite već danas informativnu i neobavezujuću ponudu za novu laptop tipkovnicu! U vašem upitu samo trebate navesti oznaku modela laptopa kako bi Vam ponudili odgovarajuću tipkovnicu.
pickup_return