Prodaja i servis informatičke opreme | Web dizajn i održavanje web stranica | Toneri i tinte

Broj artikala u košarici: 0

Ukupan iznos: 0 Kn

Pregled košarice Završi narudžbu

Registrirajte se!

Kako kupovati

1) OSOBNA KUPOVINA ( u trgovini )

Svaki artikl možete osobno kupiti u našoj trgovini u Ilici 132, u Zagrebu.
Najatraktivnije i najprodavanije artikle držimo u trgovini i spremni su odmah za isporuku.
Za dostupnost robe u trgovini molimo Vas da nas kontaktirate telefonom ili mailom.2) ONLINE KUPOVINA ( web trgovina )

Sve cijene prikazane na web stranici se odnose na sve navedene načine plaćanja.


Kako kupovati?? Kupnja preko web trgovine nikad nije bila lakša, u samo par koraka do željenog proizvoda.


Naše artikle možete kupiti na sljedeće načine:


 • avansna uplata po ponudi ( internet bankarstvo, opća uplatnica ili virman )
 • direktna kupovina u našoj poslovnici, Ilica 132, Zagreb
 • plaćanje pouzećem


Narudžbu možete napraviti putem weba dodavanjem artikala u košaricu i slanjem narudžbe, ili nam se možete javiti e-mailom ili telefonom da Vam pošaljemo ponudu na Vašu e-mail adresu ili fax.


Ako ste se odlučili zatražiti ponudu putem Web trgovine, u trenutku kada završite sa narudžbom dobit ćete automatsku potvrdu na e-mail u pismenom obliku da ste zavrsili narudžbu. Zatim pričekajte da Vam pošaljemo službenu ponudu.
NAČINI PLAĆANJA:  Gotovina, virmanska uplata, uplata putem opće uplatnice ili e-bankingom, plaćanje pouzećem - 5% popusta


  Plaćanje karticama jednokratno ili na rate - bez popusta


 • Maestro kartice svih banaka
 • Visa electron kartice svih banaka
 • Visa, MasterCard, America Express, Diners


Beskamatni krediti:


 • ZABA Maestro do 12 rata
 • Diners do 6 rata
 • ZABA MasterCard do 12 rata
 • AMEX do 6 rata
 • PBZ Visa do 6 rata
 • PBZ MasterCard do 6 rataDOSTAVAZamjenski toneri i tinte iznad 400,00 kn – BESPLATNA DOSTAVA
Zamjenski toneri i tinte između 200,00-400,00 kn – 15,00 kn
Zamjenski toneri i tinte manje vrijednosti od 200,00 kn – 30,00 kn

Kod ostalog asortimana naplaćuje se dostava prema kilaži:

Dostava do 5 kg je fiksna i ona iznosi 30 kn.
Dostava od 5 kg do 7 kg iznosi 40 kn.
Dostava od 7 kg do10 kg je 50 kn.
Dostava do 15 kg je 60,00 knUVJETI PRODAJE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.


Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. - Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55. Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje preko internet trgovine WWW.ANALOGBIT.HR . Prodavatelj je tvrtka Analogbit d.o.o. Zagreb 10000, Ilica 132.


Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike aparata u potpunosti točni. Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Analogbit d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.


U SLUČAJU NEMOGUĆNOSTI ISPORUKE TRAŽENIH ARTIKALA TVRTKA ANALOGBIT D.O.O. OBVEZNA JE VRATITI SVA UPLAĆENA SREDSTVA UPLATITELJU (KUPCU) KOJA JE ISTI POLOŽIO NA RAČUN TVRTKE U SVRHU KUPNJE SPORNIH ARTIKALA.Obrazac za raskid ugovora na daljinu

REKLAMACIJE

Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara i po mogućnosti orginalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.Kupac prilikom uručenja kupljene robe treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od preuzimanja kupljene robe. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!Sukladno čl.8. st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov., br. 79/07., 125/07. - isp., 79/09 i 89/09. - isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:ANALOGBIT d.o.o.
Ilica 132, 10000 Zagreb


Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Kupac mora obavjestiti prodavatelja o otkazivanju narudžbe pismenim putem. Narudžba se smatra otkazanom kada prodavatelj primi pismenu obavijest. U slučaju otkazivanja narudžbe kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju. Proizvod koji kupac vraća prodavatelju mora biti u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećen i potpuno ispravan.GARANCIJA

Svi artikli kupljeni u trgovini Analogbit imaju jamstvo. Većina artikala, u ovisnosti od proizvođača ima jamstvo duže od jedne godine. Jamstveni list sastavni je dio isporuke uz naručeni proizvod kupcu. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda. Račun i jamstveni list jedini su dokumenti s kojima kupac može ostvariti svoja prava.


Analogbit jamči ovlašteni servis kojeg je odabrao proizvođač za artikle koje je kupac kupio direktno od Analogbita sukladno sa općim uvjetima garancije i servisiranja koje pruža proizvođač pojedinih artikala.


Jamstvom Vam proizvođač proizvoda jamči besplatan popravak kupljenog proizvoda u skladu sa važećim propisima i uvjetima opisanim u jamstvenom listu. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davaoc jamstva će zamijeniti proizvod novim ili Vam vratiti novac. Jamstveni rok počinje danom prodaje uređaja, koji se unosi u garantni list i ovijerava pečatom i potpisom.


U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja. Da bi se izbjegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavača i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u tom slučaju će proizvod biti zamijenjen.RJEŠAVANJE SPOROVA

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojati će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u mjestu sjedišta prodavatelja.PRIVATNOST KORISNIKA - UPOTREBA KOLAČIĆA


KOLAČIĆI

Kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookie/kolačić). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

ŠTO JE KOLAČIĆ?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju ste posjetili. Kolačići obično spremaju Vaše postavke za određenu web stranicu, kao npr. preferirani jezik, kako bi sljedeći put prilikom posjeta istoj web stranici, internet preglednik poslao natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije, kao što su Vaše ime ili e-mail adresa. Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Također, u postavkama SVOG internet preglednika možete promijeniti hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odbiti ili odobriti, hoćete li se spremljeni kolačići automatski brisati pri zatvaranju internet preglednika i slično.

KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE
Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, možete dobiti više informacijama na stranicam proizvođaća preglednika kojeg koristite.